НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

Добрите партньори са ключови за всеки бизнес

Ние имаме удоволствието да работим с редица престижни и коректни партньори с които поддържаме дългогодишни плодотворни отношения.

Част от партньорите ни са наши колеги и подизпълнители, с чието сътрудничество реализираме някой от нашите рекламни проекти. Добрите взаимоотношения и дългогодишното партньорство са в основата на добрите резултати в нашата съвместна работа.  

Разбира се, най-важните партньори за нас, хората и компаниите заради които съществуваме на рекламния пазар, това са нашите клиенти. Дългогодишната ни съвместна работа вдъхва увереност и самочувствие в ежедневните ни усилия да реализираме всяка възложена ни задача с максимума на своите възможности!

StudioBlick

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

Реален разказ за нашата работа

"Изключителен професионализъм, който съответства напълно на нашия бранд.

Винаги нуждите ни са удовлетворени - срок на изпълнение на поставените задачи, много добра комуникация, качествено изпълнение на поръчките.

За нас е удоволствие да имаме партньор , като „ Студио Блик“.

Със сигурност и в бъдеще ще се възползваме от услугите им." 

Цветомир Цветков
Продукт мениджър / Хилти България ЕООД

"Рекламна Агенция "Студио Блик" е наш партньор от 2012 година. За мен и моя екип е удоволствие да работим заедно с Вальо, който винаги е бил прецизен и коректен в работата си и отношението си към нас. Благодарим за доверието!"

Петя Стоянова
Sales Department / Printing House Spektar

"От шест години възлагаме на Рекламна Агенция СТУДИО БЛИК
/г-н Киров/ изработката на фирмените ни календари. Нашите идеи за съдържанието им добиват цвят и се доразвиват в неговите ръце и за нас помощта му не може да бъде оценена с обичайни мерни единици...
Към това добавяме и неговата експедитивност и усилия всичко да бъде свършено навреме, независимо от нашето закъснение и календарът да грейне в очаквания срок!
Сигрурни сме, че сме едни от многото, които мислят така !"

 Счетоводна къща Сателит Х АД 

Наши клиенти

С благодарност за добрите отношения и дългосрочното партньорство!

МЕДИИ

Стимулиращо творческо партньорство!

set of covers of authoritative Bulgarian media

Сътрудничеството ни с различни печатни медии е важна част от нашата работа. През годините сме имали успешно сътрудничество с редица периодични издания, сред които са сп. Мениджър, сп. Наш Дом,  сп. Всичко за жената, сп. Мода, сп. JOY, сп. Европа, сп. Сватбен Каталог, сп. Сватба, сп. Хляб+, сп. Усури, сп. Дева плюс, в-к Труд и др.